Final countdown + Joulukalenteri

marx1

Corinne Maier & Anne Simon: Marx

Vuosikymmen lähestyy loppuaan ja samalla myös Ahvenaario-blogin taival. Paukkuja on säästelty viimeisiin teksteihin enemmän kuin uudeksi vuodeksi konsanaan, tekstejä tulee tämän jälkeen vielä 11. Täten saamme blogin loppupostcountiksi mainiot 313. Muutaman lyhyen viikon päästä on teillä, arvon lukijat, mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkä sarjakuvaklassikon haluatte nähtävän arvosteltavan jouluaatonaattona. Ensimmäisen viikon kysely on Twitterissä, sitten johtavat kaksi pääsevät vielä uusintaviikoksi Facebookin kyselyyn. Näin emme painota liikaa kumpaakaan sosiaalista mediaa, ja homma pysyy demokraattisena vaikka joku äänestäisi kahdesti. Ehdokkaat ovat:

  • Maus (Art Spiegelmann) (1980-91)
  • Habibi (Craig Thompson) (2011)
  • Akira (Katsuhiro Otomo) (1982-90)
  • The Sandman (Neil Gaiman et al.) (1989-96)

Ja linkki ensimmäisen kierroksen äänestykseen löytyy tästä.

Sitten, en malttanut olla tekemättä joulukalenteria tänäkin vuonna, vaikka siihen ei olisikaan niin paljoa aikaa kaiken muun tohinassa. Siksi keksin muuttaa formaattia nyt: Joulukalenteri tulee videomuodossa, olenhan myös taitava tubettaja. 60-vuotisjuhliensa kunniaksi katsastamme kaikki 24 alkuperäistä René Goscinnyn ja Albert Uderzon Asterix-albumia. Upotetut videot löytyvät playlistana alta.

 

Hauskaa joulunodotusta, rakkaat lukijat! Ja älkää surko blogin loppumista tähän. Uusia, jännittäviä juttuja kun varmasti on vielä luvassa. Muistakaahan jättää minulle palautetta, mistä olette vuosien varrella tykänneet ja mistä ette, ja millaisia ideoita teillä on Ahvenaarion jatkamiseen liittyen (ilmaista blogia en jatka, mutta korva on toki auki jos olisitte esim. valmiita maksamaan teksteistä).

Tietoja Paavo Ihalainen

Palaute, huomiot ja parannusehdotukset osoitteeseen paavo.ihalainen(at) elitisti.net
Kategoria(t): arviot, france, Huumori, Komedia, metapost, Sarjakuvat, seikkailu Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s